1
0
פירות-טריים
פירות טריים

תות עץ פקיסטני אדום ומתוק "משק יצחקי"
24.80 ₪ / מארז ₪32.9
140 גרם
עונת קטיף קצרה מאוד | טעים במיוחד


קוקוס תאילנדי לשתיה "טרופיקל פארם"
27.90 ₪ / יח'
מי הקוקוס מסייעים בסילוק רעלים מהגוף ובמניעת סרטן ומגבירים את האנרגיה והחיוניות של הגוף.מי הקוקוס פועלים נפלאות על מערכת העיכול ואף יכולים לסייע לירידה במשקל- בשריפת שומן, ובהגברת קצב חילוף החומרים.תכונות נוספות ונפלאות של מי הקוקוס הצעיר:-מחזק את מערכת החיסון בגוף.-מסייע להגברת הריכוז וההקשבה.-מסייע במקרים של אבנים ודלקות בדרכי שתן.-מסייע במניעת איבוד נוזלים, אנרגטי ומרענן.
מבצע השבוע

תמר מג'הול סופר עסיסי "הממתק של הטבע"
32.80 ₪ / מארז
500 גרם
התמרים השמנמנים הללו, לחים, עסיסיים, נימוחים בפה וטעימים כפרי גן עדן ממש! המתיקות שלהם טבעית לחלוטין, הם מלאים באשלגן וסיבים תזונתיים ומהווים מקור לאנרגיה בריאה מהטבע, הם תחליף מושלם ואף טעים יותר מממתק או שוקולד ולכן ספורטאים ומדריכי תזונה רבים בכל העולם הפכו את תמר המג'הול העסיסי למוצר חובה של ממש.מומלץ לשמור ולהגיש ישר מהמקפיא !


תמר מג'הול בונבון "חסון"
37.90 ₪ / מארז
500 גרם
התמרים השמנמנים הללו, לחים, עסיסיים, נימוחים בפה וטעימים כפרי גן עדן ממש! מומלץ לשמור במקפיא :)המתיקות שלהם טבעית לחלוטין, הם מלאים באשלגן וסיבים תזונתיים ומהווים מקור לאנרגיה בריאה מהטבע, הם תחליף מושלם ואף טעים יותר מממתק או שוקולד ולכן ספורטאים ומדריכי תזונה רבים בכל העולם הפכו את תמר המג'הול העסיסי למוצר חובה של ממש.מומלץ לשמור ולהגיש ישר מהמקפיא !


פינגר ליים
34.90 ₪ / יח'
ליים קטן ומשגע! הבקבוקונים הקטנים בתוכו, נראים כמו קוויאר. ממש מעדן! הפרי קטן ומטריף ובלחיצה קטנה עליו ישפכו לכם אלפי בקבוקונים הנראים כמו קוויאר בטעם וארומה חמצמצים ומיוחדים.


מגש גבינות ופירות בוטיק לאירוח | עד 4 סועדים
139.90 ₪ / יח'
1 ק"ג
התמונה להמחשה בלבד | פירוט בלחיצה על המוצר
65